به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ٢٩ آذر سال ٩١ بر اثر مشکلاتی که شرکت ایران ترانسفو به دلیل تحریمها داشت، نتوانست مطالبات بخش خصوصی سهامداران را پرداخت کند و در عین حال وزارت نیرو هم قادر به پرداخت بدهی خود به ایران ترانسفو نبود.
بعد از طی یک پروسه طولانی مدت ٢١ ماهه حکم عدم تحقق این معامله اجرایی شد و مالکیت ٣٢ درصدی سینا فرایند در شرکت ایران ترانسفو بازگردانده شد.
در این خصوص، ابوالفضل نامآور سرپرست و عضو هیئت مدیره شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا(زیرمجموعه بانک ملی) به خبرنگار فارس، گفت: ٣٠ درصد سهام شرکت ایران ترانسفو در سال ٨٩ توسط سازمان خصوصی سازی با پرداخت ٣٠ درصد نقد و مابقی اقساط ٣ ساله در بورس عرضه شد که شرکت سینا فرایند نیرو آن را خریداری کرد.
وی افزود: این شرکت مبلغ نقدی را پرداخت و نمایندگان خود را در شرکت مذکور مستقر کرد اما اقساط ثمن معامله را پرداخت نکرد و سازمان خصوصیسازی به ناچار پس از ٣ سال از فروش و نپرداختن اقساط جهت حفظ اموال دولت، مجددا سهام شرکت مذکور را در تاریخ ٢٩/٩/٩١ در بورس عرضه کرده و شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا سهام مذکور را خریداری و پس از تائید سازمان بورس نسبت به قطعیت معامله کل قیمت آن را پرداخت کرد.
نامآور با اشاره به اینکه در تاریخ ٢٨/١٢/٩٢ هیأت داوری حکمی مبنی بر عدم تحقق صادر کرد که اجرای ثبت نتوانست آن را اجرایی کند، گفت: طبق تبصره ٥ ماده ٣٧ قانون بازار اوراق بهادار فقط اجرا ثبت میتواند احکام هیأت داوری را اجرا کند اما سازمان بورس اوراق بهادار در تاریخ ١٦/٧/٩٣ ، ٢٨ درصد سهام ایران ترانسفو را به نام شرکت سینا فرایند نیرو تغییر داده است که مورد سؤال و شک و شبهه است و قطعا پیگیری قانونی موضوع از طریق مراجع ذیصلاح انجام خواهد شد.